Om migJag heter Anna Näsén och jag återupptog min spirituella bana i livet då jag mötte min tvillingflamma 2014. Då hade jag haft helt nedstängda förmågor i 30år till följd av att min familj, människor runt mig och samhället i stort visat för många gånger att det var obehagligt när jag kände av de andra realmerna eller kunde beskriva vad jag såg i de andra samexisterande dimensionerna. Jag fick även höra att jag var överkänslig.

När man möter sin tvillingflamma startar en process, oavsett om man fortsätter ha kontakt eller ej. När jag mötte honom 2014 kändes han oerhört bekant och det var första gången på länge min själ försökte ta kommandot över mitt ego. Vi kunde se olika ut i betraktarens ögon, men vi hade exakt samma innersta frekvens i vår själs innersta kärna. När man möter den innersta frekvensen som man bär i sin själ börjar en (undermedveten) process av att städa bort allt som inte är i enlighet med det innersta sanna jaget, och hämta hem tidigare förlorad eller gömd kraft. Det innebär mycket healing.

Idag är jag väldigt tacksam över de förändringar som skett då det var genom tvillingflamman som jag kom ihåg att energi och frekvens är allt levandes första språk, och energi ljuger aldrig. Oavsett person eller situation så kan du få reda på sanningen under det som presenteras för dig i tal, film eller skrift.

I min process av att städa bort inprogrammerade falska illusioner, trauman från tidigare liv eller detta liv, från släktled och från det kollektiva medvetandet blev healing ett absolut måste. Särskilt de första två åren som var väldigt intensiva med djup läkning.

Jag fann ökat välmående och minskad stress och smärta i reikin. Jag gick därför Reiki 1, 2 och Master enligt Usuis metod hos Helena Lundvik på Willow hälsa i Uppsala. Reikin tog varsamt bort energiblockeringar och mitt klarvetande och min klarsyn utvecklades. Jag har gjort fördjupningskurs i cutting cords och spirituell kirurgi.

Jag blev även starkt kallad av naturen och fick tuffa lektioner av naturväsen och andar då min själ och mitt energifält inte var helt, och jag gick därför även Helena Lundviks första årskull av Shamanska Årshjulet 2019.

När det var dags att komma ihåg mer av mitt själsursprung gick jag Kristallterapi utbildning hos Tess Argus på Soul Alchemy i Stockholm 2020. Dessa healingformer, och tvillingflammaprocessen självt har låst upp ett spektrum av inifrån kommande förmågor i healing och energiarbete. Min själ har övat i väldigt många liv på just detta, och jag kommer fortsätta utvecklas och minnas under resten av detta liv.

Välkommen till Deer Light healing. Det är ingen slump att du hittat till just mig.
/ Anna Näsén, cert. Healer

Anna Deerlight healing

"Den naturliga läkningskraften i var och en av oss är välmåendets kraft"

Hippokrates

Kontakt / bokning


Kontakta mig nu för att boka eller höra mer om mina tjänster.

+46 (0) 723 000 462