Grundläggande utbildning i energihygien


Energihygien och mer ork, - varje dag!


De allra flesta av oss har flera olika roller att uppfylla i livet, inte minst inom utsatta yrkesområden eller som föräldrar. En grundläggande utbildning i energihygien riktar sig till dig som ofta blir dränerad och trött efter jobbiga möten, som exempelvis socialsekreterare eller sjuksköterska, eller om du dagligen möter stora folksamlingar som exempelvis lärare i klassrum med många elever.

Under ett par timmar får du lära dig hur det känns att ge och ta energi, hur du bygger upp ditt eget energifält så du kan behålla din egen energi under arbetsdagen, samt hur du gör för att städa ditt energifält från andras energier när arbetsdagen är slut.

Som tvillingflamma bytte jag karriär i början på min egen healingresa, från att ha jobbat på Markets på en svensk storbank till att jobba som socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd. Som socialsekreterare möter man ofta människor i svårt utsatta situationer, och för att orka med det som högkänslig blev det absolut nödvändigt att värna om mina egna energier så jag inte tvingades ta med jobbet hem.

Min själs resa är att verkligen hjälpa människor och ge verktyg till förbättrat mående. Grundläggande energihygien ger förutsättningar för ett liv mer högfrekvent och i fred, frihet och harmoni. Om du gör ditt eget energijobb varje dag kommer du märka stor skillnad på alla du möter, och i dina närmaste relationer.

Kursen hålls för minst tre deltagare. Begränsat antal platser. Vid förfrågan från arbetsgrupp, kontakta mig.

Priser

250 kr / pp

För enskild utbildning/coachning inkl. material för att öva hemma, pris per timme 600:- Vi möts på Zoom eller liknande.

Boka utbildning

"Den naturliga läkningskraften i var och en av oss är välmåendets kraft"

Hippokrates

Kontakt / bokning


Kontakta mig nu för att boka eller höra mer om mina tjänster.

+46 (0) 723 000 462