Kristallterapi


Kristallterapi är en väldigt kraftfull och högfrekvent healingform.


Kristallterapi är en väldigt kraftfull och högfrekvent healingform. Med hjälp av kristallernas olika frekvenser är detta exempel på vad som kan behövas under behandlingen:

  • Chackrabalansering och påfyllnad.
  • Chackraaktivering
  • Läkning och balansering av den fysiska kroppen
  • Ljuskroppsaktivering

Healingen innehåller oftast även budskap från ditt ljusteam och shamanska budskap från naturen.

Så här går behandlingen till

Behandlingen börjar alltid med en kort avstämning om ditt nuläge, vilket jag tar med in i behandlingen. Därefter får du ta plats fullt påklädd på min healingbänk under en filt.

Jag kopplar så upp mig mot ditt eget ljusteam som visar mig vilka kristaller som ska läggas vart och i vilken kombination. När alla stenar är på plats får du vila med kristallerna medan jag skriver ner vilka kristaller som är med, och vad de hjälper till med.

När kristallerna verkat klart väcker jag dig om du somnat, och vi går igenom vad som hänt under behandlingen och vilka energier du får med dig hem som fortsätter stötta dig de kommande veckorna och månaderna.

Denna behandling går väldigt djupt. Det är bra om du kan ta det lite lugnt efteråt och drick mycket vatten de närmaste dagarna.

Behandlingen är lika kraftfull på distans! Väljer du detta alternativ tar jag foton på din läggning och bifogar en skriftlig information om de kristaller som är med.

"Den naturliga läkningskraften i var och en av oss är välmåendets kraft"

Hippokrates

Kontakt / bokning


Kontakta mig nu för att boka eller höra mer om mina tjänster.

+46 (0) 723 000 462