Reiki


Reiki är en mjuk och lätt healingmetod som ger påfyllnad av livskraft.


Välkommen på reiki med ursprung i Usuis intuitiva metod. Behandlingen får du påklädd men nedbäddad på behandlingsbänk eller på distans. Reiki är en mjuk energihealing som passar alla, när som helst. Jag har utbildats i reiki 1, 2 och 3 hos Helena Lundvik på Willow.

Sedan jag initierades i tredje och högsta graden 2018 har jag utfört behandlingar för nära och kära samt igenom mitt företag som bildades 2020.

Pris 50 min 850kr

Reikiträffar:

Reikiträffar för alla som initierats i reikiflödet. På dessa träffar lär du känna andra som använder sig av reiki. Möjlighet att ställa frågor om reiki och få hjälp av varandra. Under kvällen ger ni varandra reiki i mindre grupper. Kostnad 250kr. Anmäl ditt intresse till nästa träff!

Jag har regelbundna reikiträffar för er som gått nivå 3. Pris 250kr. Boka din plats, eller bli meddelad om nästa träff! (Max 8 deltagare)

Utbildning och initiering i reikiflödet:

Jag kan varmt rekommendera initiering i flödet, oavsett om du bara vill njuta av healing när som helst eller hjälpa dina närmaste, eller om du går igenom en viktig utvecklingsfas i ditt liv och behöver extra support i förändringstider. Reiki har varit ovärderligt för mig på omfattande förändringsresa!

Utbildning i reiki 1 och 2 kommer erbjudas under våren i vackra centrala lokaler i Uppsala. Heldagar både lördag och söndag. Pris 3.000:- Paxa en plats!

epassi

"One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious."

Carl Ljung

Kontakt / bokning


Kontakta mig nu för att boka eller höra mer om mina tjänster.

+46 (0) 723 000 462