Reiki-utbildning


Alla kan bli reikiutövare! Oavsett om du vill ge dig själv healing, hjälpa dina närmaste eller jobba med healing, så kan du initieras i det varma läkande reikiflödet!


Jag är oberoende reikiutövare på masternivå enligt Usuis metod. Usuis metod med rötter i 1800-talets Japan är intuitiv och inte regelstyrd, energin får flöda dit den ska och du blir en kanal för den läkande energin.

Du får lära dig läsa av energikroppen och chackran, själv och genom användande av pendel, och sen låta energin flöda dit den ska på personen som ska få healing. Ni övar på varandra, vilket innebär att du själv kommer få mycket reiki under utbildningen.

På nivå två ökas reikiflödet, och du får lära dig ett antal förstärkande symboler, och hur de olika energierna känns och vad de innebär.

För att planera in en utbildning behövs minst tre deltagare per utbildningsnivå. Utbildningen sker i min lokal i Tunaby, ca 30min från centrala Uppsala. Tidsåtgången blir två heldagar under en helg. Det är bra om du kan ta det lugnt och inte planerar in annat under en utbildningshelg. Anmäl intresse genom att kontakta mig.

Priser

Från 1800 kr per nivå 1 & 2.

Priset inkluderar lättare fika och diplom.

Boka Utbildning

"Den naturliga läkningskraften i var och en av oss är välmåendets kraft"

Hippokrates

Kontakt / bokning


Kontakta mig nu för att boka eller höra mer om mina tjänster.

+46 (0) 723 000 462